Congrés: 11è Congrés Internacional de la Asociación Española de Climatologia

 La Asociación Española de Climatología (AEC) organiza l'11è Congreso Internacional AEC a Cartagena entre els dies 17 i 19 d'octubre de 2018. El títol d'aquest any és "El Clima: Aire, Agua, Tierra y Fuego". Els organitzadors demanen difusió perquè la informació arribi a totes les persones que puguin estar interessades en participar.

La pàgina web oficial del congrés recull tota la informació. La data límit per enviar abstracts és el 5 de maig i la resposta es rebrà abans del 10 de maig. Es poden enviar tant en castellà com en anglès fent servir aquest formulari. Una vegada acceptat l'abstract es podrà enviar el treball complet, que una vegada superat el procés de revisió per parells, es publicarà a les monografies de la Serie A de la AEC. A més, l'organització local del congrés publicarà els abstracts en format digital.

En aquesta edició es vol donar especial importància a les aportacions de joves investigadors, raó per la qual la organització ofereix una sèrie de beques per cobrir inscripcions, allotjament, i fins i tot despeses de transport. També es concedirà un premi al millor treball presentat per un jove investigador.
 

Data de publicació: Fri Apr 27 14:27:00 CEST 2018

RSS